15. juli 2018
Dit recept is denk ik een van de meest gemaakte in mijn keuken. Een ware favoriet omdat frangipane heerlijk combineert met zowel zacht zomerfruit als de meer winterse fruitsoorten zoals appels en peren. In dit geval bak ik het beslag zonder fruit in de oven maar leg ik het er juist vers boven op met een klodder mascarpone. Een frisse combinatie die je echt even moet proeven! Ook erg lekker is om het fruit mee te bakken in de oven. In dat geval is mijn favoriet om verse vijgen te gebruiken. Een...
07. juli 2018
We kennen allemaal wel een Iced coffee met een flinke scheut melk. Ik maakte deze heerlijke variant met chaithee. Een perfecte dorstlesser voor de zomer!
31. maart 2018
Paasscones uit All Day Breakfast.
29. maart 2018
Aankomend weekend mogen we weer met zijn allen paaseitjes gaan zoeken. Tijdens Pasen staat lekker uitgebreid ontbijten met verse (gekleurde) eitjes natuurlijk, een paasstol en een lekker verse jus toch wel centraal.
27. maart 2018
Wist jij al dat chiazaad een gelei laagje vormt wanneer het in aanraking komt met vocht? Ideaal voor het maken van onder andere suikervrije jam. Ik geef je drie fruitige variaties.
22. maart 2018
Jaaa daar is ie dan eindelijk. Het lang verwachte en veelgevraagde recept van de bokkenpoten! Met dit traditioneel Nederlandse koekje werd ik ‘bekend’ in Hilversum. En het was veruit de bestseller in mijn winkel De Keuken van de Koning.
20. maart 2018
Merengue, je komt het vaak tegen in recepten. Meestal in de Italiaanse of Franse variant, minder vaak wordt de Zwitsers meregue gebruikt. Maar wat is nu eigenlijk verschil? En wanneer gebruik je welke variant?
13. maart 2018
Yes pure chocolade met hazelnoot praline, een combi die je gewoon moet maken!
12. maart 2018
Mijn recept voor Mango Lassi is iets kruidiger dan de Indiase variant. Op deze manier smaakt het fris maar verwarmd het toch ook een beetje door de combinatie van chai, met gember & citroen. Dat kunnen we wel gebruiken toch?!
09. maart 2018
Review van de hummingbird bakboeken, een musthave voor elke cake liefhebber.

Meer weergeven