05. augustus 2018
Dit leek mij wel een goed moment om een van mijn favoriete recepten met jullie te delen. Want vrijwel net zo geliefd als mijn bokkenpoten zijn de chocoladetruffels. En aangezien ik ze zelf al een hele tijd niet gemaakt had, merkte ik bij mezelf de enorme behoefte om er weer eens mee aan de slag te gaan. Maar stiekem vooral om ze bij een kopje koffie te nuttigen. Want wat mij betreft gaat er niks boven een goede hap romige pure chocolade met een stevige espresso of cappuccino. Je zou me er bijna...
02. augustus 2018
Een nieuwe verslaving: ijskoffie! Deze variant is iet wat gezonder dan de meeste ijskoffies en wordt gemaakt met kokos en banaan. Helemaal vegan en super lekker!
29. juli 2018
Het prachtige uitzicht op het strand van Kijkduin maakt dat ik deze blog kort houd. Ik bedacht dit recept omdat ik zo'n enorme zin had in een van mijn favoriete taarten: de Schwarzwalder kirsch. Maar aangezien het een vrije machtige taart is voor iets minder warme dagen besloot ik 'm te ontleden en om te toveren tot een bavarois. Want met die heerlijke zwarte kersen uit de Betuwe moest ik gewoon wat lekkers maken!
26. juli 2018
Review Sweet
22. juli 2018
Gedurende deze zomer die tot nu toe één grote hittegolf lijkt te zijn is het belangrijk voldoende ijsjes te eten. Heel belangrijk, een zaak van leven en dood eigenlijk. Want na een dag puffen en steunen is het minste wat jij verdiend hebt een lekker ijsje (vind ik dan).
19. juli 2018
Een goede karamel maken is best een uitdaging. Een recept voor een wakker moment dus, maar wel een heerlijke bakbasic om zelf te kunnen maken.
15. juli 2018
Dit recept is denk ik een van de meest gemaakte in mijn keuken. Een ware favoriet omdat frangipane heerlijk combineert met zowel zacht zomerfruit als de meer winterse fruitsoorten zoals appels en peren. In dit geval bak ik het beslag zonder fruit in de oven maar leg ik het er juist vers boven op met een klodder mascarpone. Een frisse combinatie die je echt even moet proeven! Ook erg lekker is om het fruit mee te bakken in de oven. In dat geval is mijn favoriet om verse vijgen te gebruiken. Een...
07. juli 2018
We kennen allemaal wel een Iced coffee met een flinke scheut melk. Ik maakte deze heerlijke variant met chaithee. Een perfecte dorstlesser voor de zomer!
31. maart 2018
Paasscones uit All Day Breakfast.
29. maart 2018
Aankomend weekend mogen we weer met zijn allen paaseitjes gaan zoeken. Tijdens Pasen staat lekker uitgebreid ontbijten met verse (gekleurde) eitjes natuurlijk, een paasstol en een lekker verse jus toch wel centraal.

Meer weergeven