31. maart 2018
Paasscones uit All Day Breakfast.
29. maart 2018
Aankomend weekend mogen we weer met zijn allen paaseitjes gaan zoeken. Tijdens Pasen staat lekker uitgebreid ontbijten met verse (gekleurde) eitjes natuurlijk, een paasstol en een lekker verse jus toch wel centraal.
27. maart 2018
Wist jij al dat chiazaad een gelei laagje vormt wanneer het in aanraking komt met vocht? Ideaal voor het maken van onder andere suikervrije jam. Ik geef je drie fruitige variaties.
22. maart 2018
Jaaa daar is ie dan eindelijk. Het lang verwachte en veelgevraagde recept van de bokkenpoten! Met dit traditioneel Nederlandse koekje werd ik ‘bekend’ in Hilversum. En het was veruit de bestseller in mijn winkel De Keuken van de Koning.
20. maart 2018
Merengue, je komt het vaak tegen in recepten. Meestal in de Italiaanse of Franse variant, minder vaak wordt de Zwitsers meregue gebruikt. Maar wat is nu eigenlijk verschil? En wanneer gebruik je welke variant?
13. maart 2018
Yes pure chocolade met hazelnoot praline, een combi die je gewoon moet maken!
12. maart 2018
Mijn recept voor Mango Lassi is iets kruidiger dan de Indiase variant. Op deze manier smaakt het fris maar verwarmd het toch ook een beetje door de combinatie van chai, met gember & citroen. Dat kunnen we wel gebruiken toch?!
09. maart 2018
Review van de hummingbird bakboeken, een musthave voor elke cake liefhebber.
07. maart 2018
Die heerlijke combinatie van de friszure citroen met het mega zoete van de merengue in de klassieke citroenmerengue is echt om je vingers bij af te likken.
06. maart 2018
De beste gelezen artikelen van de maand februari, je vind ze hier! Wat was jouw favoriet?

Meer weergeven